Wat kan ik nou precies verwachten van zo’n Kruidenvoetenbad?

Wat doet zo’n Kruidenvoetenbad nou eigenlijk, is de meest gestelde vraag op dit moment. Niet alleen op dit moment, vanaf de eerste dag dat ik Kruidenvoetenbaden geef, wordt er afgevraagd wat het nou precies inhoudt.

Ik zal het samen vatten. Maarrr… je weet pas écht wat het kruidenbad inhoudt, als je het ervaren hebt.

Als je met je voeten in het kruidenbad zit, komen ze totaal tot rust. Het warme water, de geur van de kruiden en de rustgevende salon.  In het kruidenvoetenbad kom je dus écht tot rust. De kruiden in het bad – die ik vooraf heb gekookt – heb ik geplukt in Portugal, in Peru en in Holland. De kruiden groeien op de meest prachtige plekken. De schoonheid en de perfectie van moeder natuur. 

         

Op het moment dat je in het voetenbad zit, schep en giet ik enige tijd water met behulp van een schenkkan en giet het kruidenwater over je voeten,  waardoor het voetenbad gaat stromen; als een waterval. Dat doe ik om de bloedcirculatie te stimuleren. Door de stroming in het bad, gaat als vanzelf  het bloed in je lichaam beter stromen. Het bloed stroomt 24 uur per dag door je aderen, als een rivier. Dag in dag uit, week in week uit, jaar in jaar uit. Het werk van het hart, je levenspomp…

 

  

  

De genezing van het lichaam zit hem in een gezonde bloeddoorstroming. In de stroming zitten de genezende cellen die het lichaam herstellen.

Na het voetenbad verzorg ik de teennagels en als er eelt onder de voeten zit, haal ik dat met een vijl weg. Ik gebruik geen machines, alles doe ik met de hand.

  

Daarna krijg je een voetenwassing. Ik schrob je voeten flink met een borstel en zeep. Na de wassing spoel ik de voeten afgewisseld met koud en warm water; uiteraard om de bloedcirculatie nog meer op gang te brengen. Dat is een bijzondere ervaring. Het lichaam weet namelijk niet waar het aan toe is. Is het nou koud, of is het nou warm. Daardoor raakt het lichaam in de war en gaat het bloed sneller stromen. En laat dát nou net de bedoeling zijn!

Tot slot krijg je een voetmassage. Ik heb een techniek ontwikkeld om de bloeddoorstroming flink op gang te helpen. Ook is de massage uitermate geschikt voor mensen die vocht in hun voeten/ enkels vast houden. Na een behandeling zijn de opgezette voeten met 85% verminderd! Rusteloze benen verdwijnen als sneeuw voor de zon.   

We eindigen het Kruidenvoetenbad met een heerlijke Teuntje thee. Een thee die ik heb samengesteld. De Teuntje thee is een verzameling van kruiden tijdens al mijn reizen. De thee heeft alles is zich om op een prachtige manier de behandeling af te sluiten.

 

Tevens geef ik tips en adviezen over gezonde voeding om het lichaam efficiënt te laten functioneren.

Wie weet tot ziens in Almere!
VoetenVrouw Karin

Bezoekadres:
Bouwmeesterweg 16
1333LC Almere
www.voetenvrouwkarin.nl
info@voetenvrouwkarin.nl

Eén gedachte over “Wat kan ik nou precies verwachten van zo’n Kruidenvoetenbad?

Geef een reactie