Wie is Alfred

Ik kan mij voorstellen dat eraf wordt gevraagd wie nou die Alfred is. Mijn kersverse nieuwe vriend. Karin; de eeuwige vrijgezellin, de single der singles. Ja, kijk ik had ook niet verwacht dat ik zó lang alleen zou zijn. Veertien jaar! Als ik het uitspreek lijkt het op een eeuwigheid! Ook al voelde dat niet zo. Ik had het te druk met Peru, de straat en de weeskinderen, de timmerwerkplaats, het schrijven van een boek en toen kwam project hond Teuntje met zes pups én de oude Volkswagen bus. En dat heb ik, door wat voor reden, allemaal alleen gedaan.

Met z’n vieren
Die tijd is voorbij. Ik ben nu met z’n tweeën. Of eigenlijk met zijn vieren. Alfred heeft een hondje: Kelsey. Een mix tussen een Chiwawa en een Dwergpincher . Ze is tien jaar, al een echt oud beestje. En Teuntje natuurlijk!! Da’s van twee naar vier. Hoe gaaf is dat! Nou… Teuntje is niet zo gecharmeerd van Kelsey, die poging tot poging doet om vriendinnen te worden. Teun negeert, Teun kijkt lelijk en Teun is als de dóód dat ik teveel aandacht aan haar geef. Teun is een beetje de boze stiefzus die Kelsey accepteert; omdat het moet. Alfred is haar vriend! Hij geeft haar regelmatig een massage en lekkere hapjes. Nee, Alfred kan geen kwaad doen. Maar die Kelsey!!

    

Ik heb toen ik in Peru was, het verhaal opgeschreven hoe ik Alfred heb leren kennen. Als je het wilt lezen kun je hieronder op hele verhaal klikken. Een echte love story.
Hier het hele verhaal

Alfred, wat is het voor een man?
Alfred is 55 jaar, zeer loyaal, lief en meedenkend. Hij staat met beide benen op de grond en is een zorgzame man. Als we ergens komen waar ik niet eerder ben geweest, stelt hij mij trots voor als zijn vriendin. Alfred heeft drie prachtige dochters: Joan, Melanie en Kim. Joan en Melanie wonen met hun Canadese partners in Canada en Kim woont met haar partner in Almere. Kim werkt drie dagen per week op het kantoor van Alfred. Joan heeft een zoon en en dochter en Kim heeft sinds vijf maanden een zoon: Benjahmin. De familie band is close en fijn om te zien hoe ze elkaar helpen daar waar nodig is.

 Joan met man en kinderen

 Melanie en verloofde

 

  Kim en man

 Benjahmin

 

Even thuis blijven
Alfred had voorheen een Drukwerk bedrijf die hij inmiddels heeft verkocht. Hij verkoopt nu alles wat met ongedierte bestrijding te maken heeft. Het plan om naar Peru te gaan is voorlopig van de baan. Alfred heeft genoeg werk te doen met zijn webwinkel en als ik eerlijk ben is het ook wel lekker om voorlopig op dezelfde plek te blijven. Ik geef mijn kruidenvoetenbaden en ik ga 14 september as beginnen met een opleiding pedicure. Dus reizen zit er voor ons beide voorlopig niet in.

 

Mijn hart geraakt
Alfred heeft mijn hart geraakt. Hoe kan dat toch, dat de één je hart raakt en de ander niet? Het blijft de grote vraag waar we waarschijnlijk nooit helemaal antwoord op zullen krijgen.
Alfred en ik hebben een beetje vanne dit, een beetje vanne dat
een beetje vanne zus, een beetje zo.
We hebben een beetje vanne hier, een beetje vanne daar,
dan is ’t wel weer piekfijn voor mekaar.
En voor de rest zijn we gewoon heel lief voor elkaar.

Brupudupudeeduhdeeduhdeeduh
Brupudupudeedudeeduhdee

    
Die hou ik
Toen een vriendin uit Portugal haar vriend had leren kennen zei ze na een tijdje tegen me: ‘Karin, die hou ik.’ Ik zeg nu precies hetzelfde. Alfred? Die hou ik.

Karin.

 

12 gedachten over “Wie is Alfred

Geef een reactie